Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90115 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Nick: Tytanowy Janusz Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem multi adminem przez ponad rok na serwerowni forum.wiejska-chata.pl, na ZM posiadałem opiekuna Znajomość AMXX (W skali 1-10): Nie piszę plugów, ale na konsolecie admina znam sie 9.9/10 Staż w CS-sie: 7lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymigodzinami: http://www.gametracker.com/player/Tytanowy%20Janusz/80.72.40.110:27032/ wiele nie mam tych godzin. Gram od wczoraj. Dlaczego TY .!: Nie będę gadał prawych tekstów typu "jest mega dużo cziterufff i bende sie z nimi rozprawiaU" po prostu podoba mi się gra. Można łączyć przyjemne z pożytecznym. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Jestem studentem i raz mam tego czasu okropnie dużo, a innym razem mało. Kontakt: gg 2795225(rzadko bywam), skype kepler47b, Steam Tytanowy Janusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90124 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 W końcu jakieś porządne podanie. Znajomość AMXX, chociaż się wie co to jest a nie pisze 7, nie znając podstawowych komend. Wiek oczywiście +, znajomość zombie też dobra. Jak najbardziej na tak, jednak poczekam na wypowiedzi innych graczy, aby też nie podejmować od razu decyzji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90128 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Jestem na Tak Ogarnięty,Miły i na pewno sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90131 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90144 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Taki admin może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90187 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Co do komend, kwestia przypomnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90242 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Podanie wygląda zachęcająco, jestem na Tak. PS. Nie spam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90307 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362149 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina Zombie" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi