Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90110 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Nie wiem co wy macie za bugi ale to jest jakieś chore ! już 5 raz pod rząd pisze że mam bana albo perma a ip mam inne pisałęm już d h@ ale jednym słowem G.. to dało pograłem wczoraj normalnie dziś chcę zagrać a ty masz bana ... nie wiem oCB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90152 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Jak się coś nie podoba to nie graj .... Może chwilkę poczekasz H@ Nie rzuca się odrazu do UB ciebie spokojnie poczekaj chwilę a się ktoś odezwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90188 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Mamy pewne problemy z bansem , więc stąd się to bierze. Prace nad usunięciem usterki trwają , cierpliwości. zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90189 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi