Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Nie wiem co wy macie za bugi ale to jest jakieś chore ! już 5 raz pod rząd pisze że mam bana albo perma a ip mam inne pisałęm już d h@ ale jednym słowem G.. to dało pograłem wczoraj normalnie dziś chcę zagrać a ty masz bana ... nie wiem oCB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Jak się coś nie podoba to nie graj .... Może chwilkę poczekasz H@ Nie rzuca się odrazu do UB ciebie spokojnie poczekaj chwilę a się ktoś odezwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Mamy pewne problemy z bansem , więc stąd się to bierze. Prace nad usunięciem usterki trwają , cierpliwości. zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi