Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie - Base

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Base

Doświadczenie (w byciu adminem): rok na CeBaKa Team

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8

Staż w CS-sie: 4 lata

Steam / NonSteam: Niestety NonSteam, poprzednie konto po aktualizacji mi nie odpala, jeśli będzie trzeba to kupię, nie ma problemu.

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:  http://www.gametracker.com/player/Base/80.72.43.106:27027/

Dlaczego TY .!:  Proste, mam wiele wolnego czasu, znam AMX tak na 8/10. Gram dużo na tym serwie, ludzie powinni mnie kojarzyć. Chciałbym być @ z powodu graczy, gdy wchodzę na serwer i widzę AFK, Cziterów to chcę zrobić z tym porządek, jest dużo adminów na serwie ale nie zawsze są. Oczywiście 1 zawsze jest dostępny ale czasami sie on nie wyrabia. Chciałbym pomóc po prostu.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5h dziennie

Kontakt: GG : 49120770

Ten CeBaKa Team to jakis klan czy co ? skoro tak do twoja znajomosc amx na eslu powinna byc na 10 ;] skoro miales admina tam rok, komendy powinienes miec w jednym paluszku ^^. Podsumowujac nie mialem z toba zadnego kontaktu i nie rzucales sie w oczy na serwerze wiec dam ci male ale to male TAK. staraj sie :D

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...