Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90032 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Witam. Dostałem bana za nic, tzn wczoraj grałem normalnie a dziś jak wchodze pisze że mam bana,to musi być jakaś pomyłka ponieważ nie grałem na czitach. W amx mam tylko bana na 5min za ping. Admini z ts mogą potwierdzić że nie miałem żadnych czitów i że nie było mnie w grze jak dostałem bana. Mój nick w cs to Rumun. Proszę o unBana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 11 Listopada 2013 #90180 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Jeśli masz routera, zresetuj go lub reset pc zrób jak nie pomoże to odczekaj do 2h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 11 Listopada 2013 #90181 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Tak . Ban powinien sam minąć, musisz cierpliwie poczekać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 11 Listopada 2013 #90182 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi