Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90028 Napisano 11 Listopada 2013 Witam! Pisze w sprawie wciąż katywnego bana, a mianowicie dokładne 24min po północy dostałem bana na 30min z powodu "kultury", a mimo to ban nadal jest aktywny. Używałem już kilka sposobów, które pojawiły się w odpowiedziach na podobny problem innych użytkowników, a mimo to nadal ban jest aktywny. Co mam zrobi? Proszę o pilną pomoc, ponieważ server bardzo mi się podoba i chciałbym nadal tam grać
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90031 Napisano 11 Listopada 2013 Co się dzieje z tym serwerem ? Ja i wielu innych graczy mamy taki sam problem. Chciałbym zostać odbanowany, ponieważ dopiero co był reset i ten serwer bardzo mi się podoba // Wypowiedź w dziale UbT / Upominam / LOVO.
Chudy Napisano 11 Listopada 2013 #90054 Napisano 11 Listopada 2013 Jeśli masz routera, zresetuj go lub reset pc zrób jak nie pomoże to odczekaj do 2h.
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90066 Napisano 11 Listopada 2013 Czego mam szukać w amxbans? Daliście tyle informacji co kot napłakał. Może nick z gry, może wyciąg z konsoli. Ogarnijcie się, nie jestem wróżką. Poza tym obowiązuje jakiś wzór odwołania od bana. I oczywiście zły dział. Przenoszę.
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90082 Napisano 11 Listopada 2013 nick z gry: ProvokatOr.Error: server failed to transmit file 'sound/misc/rs/multt9.mp3' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_!.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_!-bigger.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_i.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_i-bigger.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_skulls.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_ne.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_nw.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_se.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_sw.tga' Error: server failed to transmit file 'resource/TutorScheme.res' Error: server failed to transmit file 'resource/UI/TutorTextWindow.res' Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check cos takiego mi wyskakuje w konsoli albo to co w temacie u kolegi wyżej, a mianowicie tak jakby nie mój ban, bo BrutalnaMyszPL to nie mój nick ...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90083 Napisano 11 Listopada 2013 BrutalnaMysz już nie ma bana. Został usunięty. Twój ban nie jest nadany przez amxbans tylko z jakiegoś powodu przez serwer. Na tego bana nie mam żadnego wpływu.
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90105 Napisano 11 Listopada 2013 to co mam w takim razie zrobić?
LOVASSS Napisano 11 Listopada 2013 #90232 Napisano 11 Listopada 2013 Musisz poczekać , ban powinien sam minąć .
LOVASSS Napisano 11 Listopada 2013 #90234 Napisano 11 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
Popularne Dni
11 Lis
9
Najaktywniejsi w tym temacie
LOVASSS 2 posts
Chudy 1 post
Popularne Dni
11 Lis 2013