Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90027 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 chciałem sobie normalnie wejść na serwer 800 lvl i mi wyskakuje, że zostałem zbanowany. Dobra myśęe, że to bug i zaraz mi się właduje, ale nie! Nie wiem skąd mi się zapisał jakiś gówniany ban za Czitowanie i to na jakiś dziwny nick! Oto wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina 7. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : BrutalnaMyszPL [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.36.1 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja konsole. To na pewno nie jest ban z 800 lvl, bo by nie było widać jaki to Admin, więc nie wiem co mam zrobić. Najlepiej dajcie ma UB albo coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90030 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Mam taki sam problem. Co to do ch*** jest !!!!!! Dajcie Ub !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90095 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Mieszkasz na blokach? Bo jeśli tak to może ktoś ci kradnie wi-fi gra na multi head i dostał bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90195 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Ban jest już zdjęty w razie problemów pisz pw close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90196 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi