Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #89990 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Witam! Piszę z powodu problemu dotyczącego ciągle aktywnego bana, który powinien trwać 30min. Powodem była "kultura", bana dostałem 24minuty po północy, a obecnie jest godzina 9:30 i ban nadal jest aktywny. Widziałem już podobne problemy gracze, lecz zrobiłem to co było pod tematami i nic to nie dało. Proszę o pilną pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 11 Listopada 2013 #90245 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Musisz go odczekać , sam powinien minąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 11 Listopada 2013 #90246 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi