Gość Guest Napisano 10 Listopada 2013 #89934 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Witam. Z dniem pierwszej rejestracji na forum napotkałem problem. Mianowicie rozchodzi się o zajefajnie ułożone tabelki, które zasłaniają prawą część forum oraz informacje o tematach w poszczególnych działach. Chowając treść tabelki, efekt został osiągnięty jedynie w połowie, ponieważ tabelki nadal zasłaniają górną część forum. Niech ktoś to wypier... !!! Poniosło mnie. Dalej: może komuś jest to potrzebne ale dla mnie to przeszkadza! Ważniejsze jest dla mnie obserwowanie czy w poszczególnych działach ktoś napisał nowy post, tabelki to uniemożliwiają, zasłaniając datę, nazwę tematu w którym został napisany nowy post i nick, kto go napisał. Dlatego proszę o usunięcie lub przerobienie tych tabelek aby można było je wyłączać lub chować na prawą stronę i zostawić jakiś "guzik" aby można było je przywracać jeśli komuś byłyby potrzebne. Jeśli jest gdzieś "guzik" aby to wyłączyć to proszę o namiary. Dzięks ziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Listopada 2013 #91246 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Mam ten sam problem , nie wiem czym to jest spowodowane . Ale myślę , że można było by coś z tym zrobić. Zostawiam temat h@ . /close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Listopada 2013 #91247 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi