Gość Guest Napisano 10 Listopada 2013 #89570 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Nick cheat`era:[F#5J][TEAM] Godzina, data zdarzenia:10.11.2013r godzina 7:45 Mapa:de_aztec_corssing Serwer:COD MOD 200LVL Link do demka: No niestety nie mam bo jak zacząłem nagrywać to on już wyszedł.I nic nie nagrałem. STEAM_ID/IP cheat`era:Nie miał steama. Uzasadnienie: Tylko miał WH. A i jeszcze oszukał mnie bo mi pisał że ma steam ale ja też mam steam i jak zobaczyłem to on nie miał. Ban się należy jak nic!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 10 Listopada 2013 #89641 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Niestety bez dowodów nie mamy prawa zbanować gracza, hltv jest wyłączone więc brak dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 10 Listopada 2013 #89643 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi