Gość Guest Napisano 9 Listopada 2013 #89473 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Twój nick podczas gry:LBL|CocaCola Godzina, data zdarzenia:nee dzisiaj nie wiem dokladnie kiedy Mapa:nie bylo mapy STEAM_ID / IP: Uzasadnienie:no wchodze teraz na serwer pisze ze mam bana a w consoli mam cos takiego [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Zabujcaxx [AMXBans] Reason : ' czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 95.160.179.209' nigdy nie gralem na takim nicku wydaje mi sie ze koles mial takie ip jak ja innego wyjasnienia nie znam yprosze o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Listopada 2013 #89474 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Ten ban został zdjęty i już możesz grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Listopada 2013 #89475 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi