Gość Guest Napisano 9 Listopada 2013 #89461 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Data i godzina:20:50 Nick admina/gracza, który zawinił:nikt Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie:To nie skarga tylko problem, otóż chodzi o to, że chciałem wejść na only dd2 i mi wyskakuje, że jestem zbanowany, wchodzę a amxbans i jest napisane, że wszystko w porządku. Wie ktoś o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Listopada 2013 #89464 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Ja też tak mam chciałem wejść na CODMOD 200lvl a ty nagle ze jestem zbanowany ale w consoli nie jest podany ani mój nic ani moje ip co się stało?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Listopada 2013 #89467 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Musicie poczekać kilka(kilkanaście) minut i problem powinien się rozwiązać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 9 Listopada 2013 #89468 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 resetnij router , jeżeli to nie pomoże odczekaj jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Listopada 2013 #89470 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Ok, dzięki panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 9 Listopada 2013 #89483 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 A jeśli błąd się powtórzy to możliwe, że inne osoby mające taki sam internet zostały zbanowane i przeszło również na Ciebie jak i innych użytkowników tej sieci. Jeśli już wszystko w porządku, proszę o informacje w celu zamknięcia tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 9 Listopada 2013 #89486 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 temat zamykam jeżeli problem będzie nadal istniał napisz na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 9 Listopada 2013 #89487 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi