Gość Guest Napisano 9 Listopada 2013 #89442 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: SoczeQ [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'obraza admina' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:105733535' [AMXBans] Twoje IP: '178.214.22.44' [AMXBans] ====================================== nawet go nie obrazilem nagle wbija na server i dostaje ban ...... WTF?!?!?!? Prosze o UB!!! Admin na 100% sie pomylil!!! Jesli trzeba wstawie wydruk z konsoli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 9 Listopada 2013 #89446 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Dziś po południu dostałeś ode mnie bana za kulturę na 30 minut. Pamiętasz może co mi napisałeś po dostaniu bana czy muszę odświeżyć twoją pamięć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Listopada 2013 #89450 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 To nie do ciebie jakbys czytal u@ to bys wiedzial ze typ o nicku mrmartines czy jakos tak to opal pisze ze sprawdzic hltv bo ma sofat wh i aim to ty nic a ten sie smiejehehehehehehe to je do niego wal sie proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Listopada 2013 #89451 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 mam ci daj link do hltv jaki z niego odpal co ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 9 Listopada 2013 #89453 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 dziwnym zbiegiem zaraz po banie ode mnie. Ale dobra wierze Ci, był wtedy potężny chaos i ciężko było wszystko na raz zrobić, a jeszcze pewien czas sam byłem i mogłem to źle odebrać. Dam ci ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Listopada 2013 #89454 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 No dziekuje. Temat do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 9 Listopada 2013 #89458 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Kwestia rozwiązana. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi