Gość Guest Napisano 9 Listopada 2013 #89293 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Siema jak wiecie dużo osób jest nie zdecydowanych na jaka klasą grać mam na to radę można wprowadzić możliwość przenoszenia lvl. Grając na cs Maniak była taka opcja że miałeś np.50 lvl na szturmowcu a była okórat mapa de_dust long to przenosiłeś sobie lvl na snajpera jest to bardzo fajna obcja i bardzo ciekawa poniewasz możesz wybrać klasę jaką chcesz grać a jak ci sie znudz przenosisz sobie na inny klasę a wiec tak wygloądało by to tak komęnda na przeniesienie była by /przenies wyskakiwało by ci klasy ma który chcesz przenieść swój lvl np 1 to snajper naciskasz na 1 i oto już nan lvl na snajperze co wy na to czekam na opinie Podrawiam Alano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Listopada 2013 #89296 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 po 1 ortografia "poniewasz" a po 2 myśle że to jest nie potrzebne na codzie i jest to nie potrzebne zaśmiecanie serwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Listopada 2013 #89312 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Znając życie zaczną się bugi... Na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Listopada 2013 #89313 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Jestem na Nie. // Wypowiedź nie wnosi nic do tematu - Upomnienie LOVOnany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Listopada 2013 #89314 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Jestem zdecydowanie na NIE. // Wypowiedź nie wnosi nic do tematu [upomnienie] LOVOnany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Listopada 2013 #89316 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Ale jak piszecie NIE to podawajcie powody. Sorry za 2 post ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 9 Listopada 2013 #89444 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Jestem na nie. Mogło by to mocno zaburzyć różnorodność serwera, gdyż są klasy mocne na daleki dystans, są na krótki itd. więc po prostu na jednej mapie pójdzie nam dobrze na drugiej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2013 #89530 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Również na nie, wbicie 50 lvl może nie trwa długo zważywszy na misje i wyzwania, ale zmiana w stosunku do mapy to za duże i niepotrzebne uproszczenie. Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 10 Listopada 2013 #89567 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Nie . Nie jest to wgl potrzebne . Nie przynosi zadnych korzysci . Jakby wszyscy tak zaczeliby przenosic lvl to co to by bylo na serwerze . Jest dobrze jak jest . Za pomysl bym podziekowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 10 Listopada 2013 #89569 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 To jest nie potrzebne, lepsza zabawa jest jak lvl wbijasz od nowa . ktoś wbije jakoś klasą 70lvl i potem będzie cisnoł spedhackerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90731 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Jestem na nie jest opcja przenoszenia lv ale wiąże się z tym opłata ; > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 #90795 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Nie ma opcji przenoszenia lvl. Energy nie wprowadzaj ludzi w błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 #75617 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Wielkie nie to powiem tak gralbys np klasa dobra i wbil np 100 lvl przeniusl bys na klase na ktorej nie mialbys szans wbic taki lvl i koksisz Jeszcze Raz NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Listopada 2013 #75618 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Sądząc po wypowiedziach innych , myślę, że pomysł nietrafiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Listopada 2013 #75619 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi