wandi Napisano 18 Stycznia 2016 #385227 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Twój nick podczas gry: WANDIAKROBATA10LATWEFNATIKU Godzina, data zdarzenia: dziś Mapa: ... STEAM_ID / IP: ... Uzasadnienie: Ktoś zmienił mi nick, dlaczego? §2. Konta użytkowników. Zakładając konto miej na uwadze to aby twój nick nie był podobny do żadnego z nicków Administratora, Super Moderatora, Moderatora itd. Administracja zastrzega sobie prawo do zbanowania takiego konta oraz do oceny czy nick jest podobny czy też nie. Konta użytkowników z nazwami nie mającymi najmniejszego sensu, tzn. przypadkowy ciąg znaków i te z wulgarnymi nickami zostaną natychmiast zbanowane. Żadnego regulaminu nie złamałem, więc dlaczego mój nick został zmieniony? Pisze to tutaj bo w dziale skargi nie moge, proszę przenieść temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 18 Stycznia 2016 #385228 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 18 Stycznia 2016 #385231 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 z tego co mi wiadomo nick moze miec max 25 znakow a twoj byl chyba ''WANDIAKROBATA10LATWFNATIKU'' mial 26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 18 Stycznia 2016 Autor #385243 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Może mieć max. 27 a więc dałem 26 >< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 18 Stycznia 2016 #385247 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Wystarczyło napisać do administracji na pw/gg/steam. Nick zmienił ci Michasiu, więc go zapytaj o co chodzi. A temat proponuję zamknąć, aby uniknąć spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 18 Stycznia 2016 #385261 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi