Gość Guest Napisano 8 Listopada 2013 #89011 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Proponuje aby jego pistolet tagrze dac na przeliczenie int+15 dmg moim zdaniem to bedzie wtedy bardzo dobra postac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Listopada 2013 #89013 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Moim zdaniem zbędne . Amadeusz i bez tego jest bardzo dobry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Listopada 2013 #89016 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 ale pomyśl dac mu ten pisatolet który on ma na takei samo dmg lub troche mniejsze niz z m5 wiec ta klasa byla by wypas wiec ja jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 8 Listopada 2013 #89021 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Jestem tego samego zdania co Lovo, amadeusz bez tego jest juz dobry. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Listopada 2013 #89024 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Dla mnie to jest zbędne bo i tak moim zdaniem nikt nie używa zbytnio pistoletu.Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Listopada 2013 #89025 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 ale wy jestescie pistoletem tym co on ma sie szczela whuj szybko ejst bardo celny dla spróbowania mozna dac amadeusza z tym pistoletem na 1 tydzien dla próby jesli ktos by napisal ze jest zbedny byscie usuneli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Listopada 2013 #89032 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Za wulgaryzm zamykam i prosze moderatora o % dla ciebie //nie tolerujemy chamstwa oraz wulgaryzmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Listopada 2013 #89033 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi