Gość Guest Napisano 8 Listopada 2013 #88833 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ( 1 ) POZDRO 600 [AMXBans] Powod : ' podszywka ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 20064803 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.229.1.148 ' [AMXBans] =============================================== PS : Nie powinno dać sie bana za takie coś ale luzik zmienie nick żeby nie było Chodzi mi że dostałem bana na DM a gram i tak na only dd2 : ) a na only dd2 tez mam bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Listopada 2013 #88838 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Masz bana na każdym naszym serwerze. Regulamin wyraźnie mówi: 14. Zakaz podszywania się pod innych graczy bądź adminów. oraz 15. Każdy gracz ma obowiązek zapoznania się z regulaminem. 16. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia nas z jego przestrzegania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 8 Listopada 2013 #88839 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Dostosuj się do wzoru : Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Listopada 2013 #88840 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Twój nick podczas gry: POZDRO 600 z CAPSEM Godzina, data zdarzenia: 7 listopada godzina nie pamietam byłem zajrany Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 0 : 20064803 ' 89.229.1.148 ' Uzasadnienie: No może miałem taki sam nick jak admin ale nie specjalnie tylko niechcąco no i banik to mój pierwszy to moze nie perm prosze o unbana zmienie nic i będzie juz wszystko wporzo jak w moleście ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Listopada 2013 #88843 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Zamykam bez UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Listopada 2013 #88844 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi