Gość Guest Napisano 8 Listopada 2013 #88795 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Witam. Mianowicie mam duży problem, gdyż podczas wchodzenia na serwer a zwłaszcza na wasz jailbreak przy 2 ostatnich kreskach ładowania CS zawiesza się i nie pozostaje nic innego jak Alt+Ctrl+Delete od jakiegoś czasu tak się dzieje proszę o pomoc!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 8 Listopada 2013 #88798 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Reinstalacja CS, jak nie pomoże to: Spróbuj przywrócić system do czasu gdy było wszystko w porządku. W ostateczności: Daj log mi na PW z programu Hijackhis / przeskanuj komputer programem dr.web. http://multi-head.pl/index.php?/topic/9760-masz-syf-na-kompie-postaram-si%C4%99-pom%C3%B3c/?hl=hijackthis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2013 #91333 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Myślę, że to co Badek mówi rozwikła tą sprawę. //Twoja wypowiedź nie wnosi nic do tematu / LOVO . Upomnienie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2013 #92478 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 no nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Listopada 2013 #93059 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Można jaśniej? Rozumiem,że nadal nie trybi. Podeślij logi naszemu niezawodnemu Badkowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi