Gość Guest Napisano 7 Listopada 2013 #88503 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Witam, dziś chciałem wejść na server FFA lecz niestety mi się nie udało z podwodu takiego iż mam internet osiedlowy i niestety dziele go z ... dziećmi upośledzonymi, których rajcuje gra na czitach. Cóż poradzę wszędzie znajdą się debile. Prosiłbym o rozpatrzenie wniosku o odwołanie. Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : ObcyDGE [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 81.6.141.132 ' [AMXBans] =============================================== Moje dane : Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:18898430' Twoje IP: '81.6.141.128' Nick Slimak Tomek Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Listopada 2013 #88509 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Niestety dając ci UB odbanujemy również czitera , ban jest z wczoraj więc tym bardziej bez UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Listopada 2013 #88512 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Slimak Tomek gra bardzo długo na naszym serwerze FFA. Nie zasłużył na to, żeby przez jakiegoś typka nie móc grać na naszym serwerze. Jestem w 100% za odbanowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Listopada 2013 #88530 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Sprawa wyjasniona ze "Ślimakiem" na steamie więc zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Listopada 2013 #88531 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi