Gość Guest Napisano 7 Listopada 2013 #88369 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Cześć . Wszedłem dzisiaj aby odrobić warny i chciałem przeczytać regulamin itp. Lecz gdy wybrałem pierwszy link , który miał mnie skierować do wyboru reklam to wyskoczyło mi że czegoś takiego już nie ma . Proponuję odświeżyć link Ludzie wtedy zobaczą że forum jest na bieżąco aktualizowane http://multi-head.pl/index.php?/topic/5598-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Listopada 2013 #88373 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Faktycznie było małe przemeblowanie forum. Po powrocie do domu link zostanie poprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 7 Listopada 2013 #88489 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Zrób reklamę serwera na którym grasz najlepiej ,bo nie ma ogólnej reklamy tylko każdego serwera z osobna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Listopada 2013 #88592 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Zaktualizowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Listopada 2013 #88593 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi