Gość Guest Napisano 6 Listopada 2013 #88271 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Twój nick podczas gry: Falcon Godzina, data zdarzenia: Nie wiem Mapa: Również Nie wiem STEAM_ID / IP: 185.19.119.194 Uzasadnienie: A więc, postanowiłem sobię pograć na tym serwerze, bo pamiętam, że kolega kiedys mi go polecił. Lecz gdy próbowałem wjeść, okazało się, że mam bana, choć na tym serwerze nie grałem. Być może, że osoba która dostała bana, ma internet od tego samego dostawcy co ja, i możemy mieć ten sam adres IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Listopada 2013 #88181 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Na te Ip zostały zrobione ssy , nic na to nie poradzimy ponieważ dając ci ub odbanujemy również czitera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Listopada 2013 #88187 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 A czy móglbym wiedzieć, jeśli jest taka możliwość, aby dowiedzieć się Na jakim nicku zostało zbanowane moje IP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Listopada 2013 #88188 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Pewnie. Zbanowany nick na tym ip to MrMurzyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Listopada 2013 #88190 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Hmm, MrMurzyn, już na kilku serwerach gdy próbowałem wejść, to moje IP było zbanowane pod tym nickiem. Więc, możliwe, że ta osoba już nie wiejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Listopada 2013 #88191 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Niestety, muszą być ss. Bez nich nie ma ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Listopada 2013 #88192 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi