tadeek Napisano 18 Stycznia 2016 #385159 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 (data i godzina): 5 minut temu Nick admina/gracza, który zawinił: FreeRuner Dowody: Świadkowie: wszyscy na serwie Uzasadnienie: Dostałem bana na mapie de_rats_1337 za HE ze "niby na resp rzuciłem" ale wiem chyba gdzie rzucam, i rzuciłem przy bs'ie kolo okna a on mi dal bana za he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hastu Napisano 18 Stycznia 2016 #385178 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Nie masz demka, dowód "świadkowie, wszyscy na serwie" to jest generalnie żaden dowód. Musiał byś nagrywać demko, swojej gry jest to bardzo fajna sprawa, ponieważ demko nie zajmuje zbyt dużo, a własnie w takich przypadkach mogło by uratować "skórę" , gdyby się nic nie działo usuwasz demko. Taka rada ode mnie na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 18 Stycznia 2016 #385219 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Jakieś dowody na winę admina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeek Napisano 18 Stycznia 2016 Autor #385339 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 A SKAD MAM WZIASC ? NIKT MI NIE POWIEDZIAL ZE DOWODY TRZEBA MIEC. TYLKO ZE ADMIN MA DEMKO NAGRAC . TAK MI POWIEDZIELI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 19 Stycznia 2016 #150913 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Graczu jest to skarga na admina, wiec jak sama nazwa mówi składasz donos na admina który musi być podparty jakimś dowodem. Gdybyś napisał odwołanie od bana Admin musiał by przedstawić dowody na twoja winę(w przypadku bana powyżej 5 min admin na obowiązek posiadana dowodów na winę gracza demo bądź ss). Nie ten dział, nie ta forma. Na chłopski rozum skarga bez dowodów +1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 19 Stycznia 2016 #385351 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi