Sy[K]uS Napisano 18 Stycznia 2016 #385113 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Chciałbym zaproponować korektę w statusie, a mianowicie chodzi mi o to żeby tekst można było pisać w nowym akapicie. Nie wiem jak to się fachowo nazywa, teraz jest ciągły tekst jeśli coś piszemy. Od razu pomyślałem że zapewne to zajmie więcej miejsca, proponuje ustawić jakiś limit, w miarę możliwości nie taki mały. Jest to w ogóle wykonalne, co stoi na przeszkodzie, czekam na odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 18 Stycznia 2016 #385119 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 A na co to komu? Zeby jakies gowno warte cytaty wrzucac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 18 Stycznia 2016 #385116 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Zbędne. Już widze te wierszyki, cytaty i inne śmieci w statusach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 18 Stycznia 2016 #385117 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi