Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87583 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Nick: OJCIEC PABLITO Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Owszem, jest. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 (swój serwer) Staż w CS-sie: 3 lata. Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/OJCIEC%20PABLITO/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: Jestem ogarnięty, bardzo chętny do pomocy innym adminom , oraz graczom , ostatnio jestem bardzo, ale to bardzo aktywny na serwerze, i widzę wielu cziterów, chciałbym ich ogarnąć. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4h Kontakt: steam OJCIEC PABLITO | Multi-Head.Pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87586 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Ogólnie jestem na TAK -Aktywny -Ogarnięty -Miły Tylko dobij godziny szyybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 4 Listopada 2013 #87587 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Tak prawdę mówiąc tego pana widuje na serwerze i nie mogę na niego powiedzieć żadnej złej rzeczy. Wiek + Steam + Ogarnięcie + Znajomość amx + Aktywność + No ten pan przyda się w naszym skromnym gronie adminów cod mod 800 leveli. Wielkie TAK od Neutronkaa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87597 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Póki ja tu będę Ty nie będziesz adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87598 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361975 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o admina COD 400 LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi