QueQuality Napisano 18 Stycznia 2016 #385089 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Cześć chciałbym zapytać jaki serwer interesował by was jako graczy najbardziej zoombie basebuild ,zoombie escape,zoombie gunexp,deathrun bez klas? dla mniej bystrych podpowiedz to ja chce założyć serwer i przyłączyć go do sieci ja się zajme opłatami pluginami i innymi sprawami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgresywnyOgorek Napisano 18 Stycznia 2016 #385093 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 najpierw to można by było zająć się tymi serwerami co są do tej pory ;d na przykład cod 80k .. jest na nim dużo problemów i pewnie nie tylko na nim . Także niezbyt mi się ten pomysł podoba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QueQuality Napisano 18 Stycznia 2016 Autor #385094 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 najpierw to można by było zająć się tymi serwerami co są do tej pory ;d na przykład cod 80k .. jest na nim dużo problemów i pewnie nie tylko na nim . Także niezbyt mi się ten pomysł podoba . co mnie interesuje cod80k od tego są opiekuni ja chce założyć swój serwer i pytam ludzi jaki ich by interesował a nie który posprzątać ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgresywnyOgorek Napisano 18 Stycznia 2016 #385095 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Tak więc napisałem co o tym myślę .. i się nie rzucaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QueQuality Napisano 18 Stycznia 2016 Autor #385097 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 nie zrozumiałeś tematu raczej...po 2 moim zdaniem tych cod modów za dużo jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 18 Stycznia 2016 #385107 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Nowy serwer, nowe obowiązki. Trzeba najpierw ogarnąć, niektóre serwer. Ale mało jest niedociągnięć raczej. Więc ja jestem za BaseBuilder albo Deathrun jak najbardziej. Mogłeś jeszcze pomyśleć nad surfem Tyle, że brakuje już nawet na reklamy, a co dopiero kolejny serwer ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QueQuality Napisano 18 Stycznia 2016 Autor #385108 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Żadne nowe obowiązki wszystkie obowiązki przejmuje ja więc nie widzę problemu ogarnianie reszty serwerów? nie ten temat nie jesteśmy od tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 18 Stycznia 2016 #385109 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 4fun dali starczy narazie nowych serwerow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 18 Stycznia 2016 #385111 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 wystrzeliles troche z tym pomysłem jak ''filip z konopi'' ostatnio powstal 4fun watpie czy wyzsza administracja chciala by kolejny serwer myśle że jest ich i tak sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QueQuality Napisano 18 Stycznia 2016 Autor #385112 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 wystrzeliles troche z tym pomysłem jak ''filip z konopi'' ostatnio powstal 4fun watpie czy wyzsza administracja chciala by kolejny serwer myśle że jest ich i tak sporo. Serwer chce stworzyć ja a nie wyższa administracja to nie jest tak że pytam jaki chcecie serwer i potem napisze do aquy żeby go założył ja chce stworzyć swój serwer i przyłączyć do sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 18 Stycznia 2016 #385118 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Muszę Cie raczej nie co zawiedzić. @@aquax ponoć nie przyjmuje serwerów do sieci. Tylko robi je sam z pomocnikami. Ponoć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 18 Stycznia 2016 #385125 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Narazie nie będzie nowych serwerów. Słowa OPS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 18 Stycznia 2016 #385134 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Rozkminiles w ogole to najpierw z czerwonymi? Ja bym chciala wieke rzeczy, ale wiem, ze pierwsze co nalezaloby w takiej sytuacji zrobic to skontaktowac sie z kims z gory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 18 Stycznia 2016 #385140 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Autor tematu chce założyć serwer, wszystkim się zająć, całe opłaty itd bierze... Proste pytanie zadał, na którym serwie Wam najbardziej zależy, wiec prosta odpowiedz... Zamiast tego stękacie, jęczycie, jeśli czerwoni się nie zgodzą to nie będzie i tyle po co mieszacie się w nie swoje sprawy? Co do serwera to nie jestem w temacie także się powstrzymam, powodzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lil Kapi Napisano 18 Stycznia 2016 #385155 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Ma być escape albo gxp . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 18 Stycznia 2016 #385156 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Nie do końca rozumiem te 'zrobię server, a aquax tylko przyłączy do sieci' , niby wszystko pięknie, ale moim zdaniem, taki plan nie ma kompletnie sensu. A skoro Cod mody, dobrze presperują, to raczej twój plan do ich nie powinien nic mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 18 Stycznia 2016 #385161 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Jesteś Ty poważny? Myślisz, że tak po prostu byś dołączył ze swoim serwerem bez uzgodnienia tego z aquaxem? Śmiech na sali, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Stycznia 2016 #385171 Administrator Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Zamykam tę szopkę. Nic mi o tym nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Stycznia 2016 #385172 Administrator Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi