Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87382 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Twój nick podczas gry: fgsdah Godzina, data zdarzenia: 19:27 , 2013-11-03 Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:28639230 Uzasadnienie: admin chudy dał mi perma, za niby cheateowanie, ja sie pytam jakim prawem koles daje bana bez ss, demka(to ze jest noobem i go karalem to nie znaczy ze mam czity ??) czekam na odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87383 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Czekamy na dowody przedstawione przez chudego Ze względu na steama dostajesz tymczasowe UB do wyjaśnienia sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 3 Listopada 2013 #87386 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Takim prawem że czitowałeś. Czitowałeś i tego nie da się ukryć, rozmawiałem na ts z kilkoma osobami które mogą Wam to potwierdzić. A ss'ów/demka nie robiłem bo byłem w 100% pewny, że gracz czitował. Jak zwykle nikt nic nie widział a dał ub -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87387 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Takim prawem że czitowałeś. Czitowałeś i tego nie da się ukryć, rozmawiałem na ts z kilkoma osobami które mogą Wam to potwierdzić. A ss'ów/demka nie robiłem bo byłem w 100% pewny, że gracz czitował. Jak zwykle nikt nic nie widział a dał ub -.- Przedstaw dowody na to ,iż gracz czitował to ban zostanie dodany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 3 Listopada 2013 #87388 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Jak miałem zrobić ss'y skoro nie działy żadne komendy !! -.- ?? Sugerujesz się tym że miał steama, żałosne. Szkoda że hltv nie działa bo jak zwykle każdy marudzi, że nie ma dowodów przy pewnych czitach ... Próbowałem się dogadać w tej sprawie z TWS'em ale nie odpowiadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87389 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Nie było możliwości nagrania demka albo ss'ów bo był crash serwera wiec nic nie działało nawet klasy u nie których. Ewidentnie czitowałeś bo byłem na spec i zapisywaliśmy z Chudym osoby które czitują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87390 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Bana dales jak jzu działały komendy, trudno było ss zrobic nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87391 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ban bez dowodów = UB tak samo jak Skarga bez dowodów = Brak wyciąganych konsekwencji+kosz Mogłeś nagrać demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 3 Listopada 2013 #87394 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Nagrać demko ? To logiczne że gdy serwer doszedł do ładu koleś wyłączył czity. Po to jest w amxmodmenu Ban player - Permanent żeby tego używać ... bo niektóre bystrzaki nie odróżnią czita na ss i dają ub, nie wiem róbcie co chcecie z nim ale to jest parodia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87395 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Nagrać demko ? To logiczne że gdy serwer doszedł do ładu koleś wyłączył czity. Po to jest w amxmodmenu Ban player - Permanent żeby tego używać ... bo niektóre bystrzaki nie odróżnią czita na ss i dają ub, nie wiem róbcie co chcecie z nim ale to jest parodia Których "bystrzaków" masz na myśli ? A nie wpadłeś na to , że jego gra była dziwna dlatego że serwer crashował ? Najlepiej odrazu dać perma i po sprawie ............takie twoje podejście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 3 Listopada 2013 #87396 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Aha i jeszcze jedno, czyli jak jest teraz crash serwera można pobierać czity i na czitach napieprzać bo przecież nikt nie przedstawi dowodów. Brawo ziomek brawo . Czyli odbanuje 2 inne osoby które dostały perma. Tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87397 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Chudy, każdy ban musi być udowodniony. Pokaż winę gracza a ban zostanie dodany. Skoro hltv nie działa nie masz prawa dawać bana bez ss`ów lub nagrania demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87398 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Zamykam temat bo chudemu ciśnienie skacze Gracz ma UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87399 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi