Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87180 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Witam, dzisiaj o 5 rano wszedlem na serwer bo pol godz dostalem bana, nick- Ma$lana^^.P dziwna sytuaca bo nie ma ssow, amx mam czyste - Adres IP ? 188.33.125.215. Wszystko jest dobrze, nie jestes zbanowany byl ktos na speccie o nicku - admin i chyba nie tylko Ja mam ten problem bo serwer z minuty na minute stal sie pusty a wchodzac na serwa : Kicked :"Jestes zbanowany na tym serwerze !" Ktos wie jak to naprawic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87183 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Pokaż wyciąg z konsoli z informacją o banie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 3 Listopada 2013 #87184 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 wklej ten wyciąg i w między czasie resetnij router Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87240 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 tak chetnie ale wchodzac na csa po wyjsciu z niego konsola jest pusta, wiecie gdzie tego szukac ? niestety nie znam sie na tym ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87244 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 mam dwa dni wolnego od bardzo dawna, nie ukrywam ze chcialem pocwiczyc ale problem chyba nie lezy u was... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87257 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Wejdź w cs`a, spróbuj wejść na serwer i jak dostaniesz informację o banie uruchom konsolę klawiszem ~. Inaczej Ci pomóc nie potrafię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87258 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Kicked :"Jestes zbanowany na tym serwerze !" czyli to, wkleilem wczesniej, nic wiecej sie nie pokazuje ;/ To Moj drugi serwer od upadku pobyku nie specjalnie chcialbym go zmieniac bo przypadl mi do gustu... co robic dalej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87259 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 maslana PW czytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87260 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Nie masz więcej informacji w konsoli? Typu: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_xxxxxxxx' [AMXBans] Twoje IP: 'xxxxxxxxx' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87262 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Wlasnie nie mam. gdybym mial to bym wrzucil co jest bardzo dziwne... nie wiem ale moze ktos mnie zhakowal, nie znam sie na sieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87263 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Niestety nie mam pojęcia jak Ci pomóc. Bez dokładniejszych informacji nic nie jestem w stanie zrobić. Masz może steam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87265 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Narazie zamykam postaram mu się pomóc na PW. Chyba wiem o co chodzi Sprawa wyjaśniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87281 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi