Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87131 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Witam. Na Serwerze Jail Break dostało 6 osob bana "perm" Ponieważ THE CRASH Zbanował Osobe [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin THECRASH : < ~~ /t/ @ strawberry. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : -nella. [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 83.6.58.156 ' [AMXBans] ======================================= Mr Les Odbanował te 6 osob Ktore zglosily mu to na Team Speak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87133 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Zgadzam się. Odbanowałem ponieważ 6 osób było zbanowanym na te IP Musiałem odbanować bo ile osób odeszło by od servera Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87164 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Mr Les a może skonsultowałbyś Swoje jakże słuszne decyzje z kimś wyżej? To jakiś żart chyba. Jak wielu tak odbanowałeś, bo powiedział Ci na ts "odbanuj". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87242 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Nie chodzi nawet o to ponieważ Odbanowałem ich dlatego ponieważ wszyscy mieli takie same ip a nie moja wina że takie same ip miała osoba zbanowana na następny raz uzgodnie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87247 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Nie rozumiem jednej rzeczy jakim cudem mając admina na only dust 2 zbanowane zostały osoby na jail'u? przez wspólne ip ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87249 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Baza amxbans jest wspólna na wszystkie serwery Problem rozwiązany więc ........zamykam Ps. Ban został spowrotem dodany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87250 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Strawberry to akurat jest proste. Ten sam amxbans dla wszystkich serwerów. A Ty Mr Les nie masz prawa tego robić bez oficjalnego wątku na forum i nie Tobie to oceniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87251 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi