Gość Guest Napisano 2 Listopada 2013 #86866 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Czemu nie dostalem UB SS sa czyste a jak sa jakies niejsanosci to moge przesloac demko bo nagrywalem od poczatku mapy a jesli admin widzi na ss cos nieczystego to niech mi pokaz bo ja nie wiem za co nie mam UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 2 Listopada 2013 #86871 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Dostosuj się do wzoru Wzór: Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Listopada 2013 #86873 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Twój nick podczas gry:eXtremes DamaGe' GanGsteR Godzina, data zdarzenia: kolo 13 02.11.2013 Mapa:de_aztec STEAM_ID / IP:STEAM_0:0:33889446 Uzasadnienie:Zostaly mi zrobione ss wstawilem je i sa czyste a admin mi pisze ze gram nieczysto na jakiej podstawie on to stwierdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Listopada 2013 #86877 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Na takiej podstawie ,że ssy zostały przerobione . Trzeba było nie zmieniać formatu ss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Listopada 2013 #86878 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Pod spodem sa ss w pierwotnym formacie wiec sobie luknij a nie przeczytasz polowe i sie wypowiadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Listopada 2013 #86879 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Pod spodem sa ss w pierwotnym formacie wiec sobie luknij a nie przeczytasz polowe i sie wypowiadasz Sprawdzałem te ssy .........zamykam UB nie dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Listopada 2013 #86880 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi