Gość Guest Napisano 2 Listopada 2013 #86778 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 A więc chodzi o gracza Sever który ma Vip`a i klase SWAT. O co chodzi ? Już wyjaśniam gracz ten jest prawie zawsze na serwie i do tego ma aima wh i wszystko co możliwe. Prosze o większy nadzór adminów na tym serwie bo to nie ma sensu. W tym momencie jest mapa de_dust2 i gracz ten ma staty 190:6... Nie da się grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Listopada 2013 #86781 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Dostosuj się do wzoru , przedstaw dowody i podaj Ip/Id Steam gracza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Listopada 2013 #86788 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Możecie zamknąć temat ja nie mam czasu bawić się w nagrywanie. Może mi ktoś jeszcze podać strone gdzie jest cennik vipów ? Bo nie mogę znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 2 Listopada 2013 #86794 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 To że ma staty takie to nie znaczy że cziter ja ma 220:16 i też czituje ? Patrzyłem na niego kilka razy i nic szczególnego nie widziałem . A tu masz cennik: http://multi-head.pl/index.php?/topic/5050-cennik-klas-premium-vip%C3%B3w-kontakt/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 2 Listopada 2013 #86817 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 wyjaśnione zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 2 Listopada 2013 #86818 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi