Gość Guest Napisano 2 Listopada 2013 #86701 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Witam, dzis mam pewnosc ze gdy mnie nie ma ktos gra na moich postaciach i moim nicku. W zwiazku z zaistniala sytuacja, jestem skłonny poprosic administracje o przydzielenie mi hasla do mojego nicku, po to, aby zaden nie proszony gosc nie gral sobie na moim nicku. Znow nie moglem znalesc odpowiedniego dzialu, wiesz pisze tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Listopada 2013 #86774 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Jeżeli chcesz hasło na nick , to napisz do administracji na PW . Tutaj raczej Ci nie założą . Temat zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Listopada 2013 #86775 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi