Gość Guest Napisano 1 Listopada 2013 #86561 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Witam wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 27 minutes and 43 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Paagrohi [AMXBans] Reason : ' Obraza! Gracza ' [AMXBans] You can complain about your ban @ mh.mybans.eu [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 898174021 ' [AMXBans] Your IP : ' 178.36.231.12 ' [AMXBans] ======================================= To jest obraża gracza ? Paagrohi : oj znow jakis noobek co na rodzicow najezdza oj dzieck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Listopada 2013 #86562 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Wyzywałeś się z Kusiorem Ty wyzywałeś jego Kusior najechał na Rodziców. On Dostał dłuższego Bana ty krótszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Listopada 2013 #86563 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Wiem, że krótszego ale co to za wyzwisko " noob ? " wytłuamczysz mi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Listopada 2013 #86565 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Wyzywałeś go już wcześniej przymykałem na to oko potem zaczeliscie sie wyzwac i oboje macie konsekwencje. Zresztą złły dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Listopada 2013 #86566 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 To jest te twoje wyzywanie: ? powiec po prostu,że Ci się nudzi i za byle co banny dajesz ? *DEAD* Kusior : pagori nie blokuj nobku *DEAD* Paagrohi : sam jestes noo *DEAD* Kusior : no twoja stara :0 Paagrohi : oj znow jakis noobek co na rodzicow najezdza oj dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Listopada 2013 #86567 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Nie ten dział przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Listopada 2013 #86568 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Jak ja 1 raz na serwa wbiłem i już nie zmyślaj, że go wcześniej wyzywałem, pierwszą rozmowę z nim to taką miałem. Myślisz, że masz większą rangę w cs'a na forum i myślisz, że jest wszystko okey. Nie, nie jest wszystko okey bo jesteś nie w porządku dla graczy.To jest Admin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Listopada 2013 #86569 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Noobek to wyzwisko wiec ban słuszny. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Listopada 2013 #86570 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi