ScoobyDoo Napisano 14 Kwietnia 2016 #422818 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 nick: ScoobyDoo data:nie jestem w stanie dokładnie się określić powód: moi drodzy zaczynam właśnie walkę z chorobą na szczęście (lub nie dla cziterów) i potrzebuję czasu na ogarnięcie wszystkiego na steam i Ts znajdziecie mnie zawsze kiedy tylko będę. Niestety grać już nie mogę na chwile obecną ale na serwer na spec. jeżeli tylko będzie potrzeba będę starał się wchodzić i pomagać powiadomiłem @I Am LEGEND szkoda że tak się porobiło no ale zdrowie jest najważniejsze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I Am LEGEND Napisano 14 Kwietnia 2016 #422848 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Przyjęte do wiadomości powodzonka w powrocie do zdrowia Abyś wrócił jak najszybciej bo brakuje nam botów na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I Am LEGEND Napisano 14 Kwietnia 2016 #422849 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi