Gość Guest Napisano 31 Października 2013 #86327 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Nick: Lavanna Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na puchatku,na garfildzie na codach więc ogarniam to a pozatym to nie takie trudne Znajomość AMXX (W skali 1-10) : 7 Staż w cs-sie: 2 lata Steam/NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=Lavanna&Search=Search Dlaczego TY: Ponieważ jestem na serverze coodzienie gram po jakies 2-3h bądź dłużej Cierpliwy jestem ogarniam admina więc myśle że się nadaje no ale zostawiam wam to do skomentowania. Jestem rano przeważnie i poźnymi wieczorami a wręcz i w nocy i wtedy się przyda Pomoc Admina . Czas jaki dzienie poświęcasz na cs-A ; Jestem kilka razy na serverze po 2-3h Kontakt: Manieczki17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 31 Października 2013 #86329 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Jestem na TAK: -Aktywny -Miły -Kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Października 2013 #86334 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Jestem na nie. Nie za szybko To podanko leci ? Forum załozyłes chyba po to zeby tylko złozyc podanie ! na serwerze tez słabo ledwo 30h ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Października 2013 #86391 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Mimo godzin jestem na nie. Za mała aktywność na forum.. Nie znam cie. Daj się lepiej poznać i popraw aktywność na forum a będe na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Października 2013 #86402 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Jestem na nie. Popraw aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 31 Października 2013 #86403 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Zerowy staż na forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi