Gość Guest Napisano 30 Października 2013 #85955 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Witam . Chciałem zgłośić bug dotyczący nanosuitu i Admirała. Otóż grałem admirałem posiadałem Nano miałem 1 hp ale dalej byłem widoczny. Prosiłbym o naprawienie tego błędu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 30 Października 2013 #85973 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Może problem nie tkwi w tym że to jest bug. Możliwe że zostawałeś zabijany przez Master Soldiera lub gracza który miał perk dzięki któremu widział niewidzialnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Października 2013 #85976 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Dokładnie, zgadzam się z Chudym. Nikt się nie skarżył na to żeby był tego typu bug, więc to raczej jest wina Master Solidera albo Eygle Eye. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Października 2013 #86244 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 To nie była ta klasa i nie posiadali tego perka. Pytałem Ludzi z TT jak i Ct czy mnie widać i wszyscy mówili że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Października 2013 #86247 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Jak admiral bd mial max 1 atpeczke i 1/25 to nano bd dzialalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Października 2013 #86259 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Pewnie to nie bug tylko jak koledzy wyżej mówili że perk lub klasa a jeśli nawet było Cię widać to może administracja zmieniła to by nie działał ten perk na tej klasie żeby nie było utrudnień w grze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Listopada 2013 #73169 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Ale jakie utrudnienia ? Admirał jest klasą słabszą od Inżyniera a na nim działa. Myślałem wczoraj, że może zadziała ale jednak się pomyliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Listopada 2013 #86439 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Nie nie kolego to wina jest Master Solider i Eagle Eye pogódz sie z tym to nie jest wina Administracjy ani żadnego bugu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Listopada 2013 #93396 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Zamykam,aby uniknąć odświeżania przedawnionego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Listopada 2013 #93397 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi