Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85700 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Twój nick podczas gry: Bondoo Godzina, data zdarzenia: przed chwilą Mapa: de_eldorado STEAM_ID / IP: 83.21.219.8 Uzasadnienie: Dostałem bana od BounDer niby czitowanie a grałem normalnie tylko latałem z fartem i nabojami pułkownika zabiłem go dwa razy chyba ? Więc nie wiem nawet o co mu chodzi ?? Nie zostały zrobione żadne ssy tylko od razu ban .. I serwer cod mod 500lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85706 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Po pierwsze chciałbym to wyjaśnić i po drugie dopiero wszedłem w cs i cały czas ktoś się podszywa pod mój nik. Więc zgłosiłem to aquax i dopiero założy mi hasło na nik bo grać nie mogę . Następnym razem edytuj swój post a nie rób spamu. / sula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85715 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Czekamy na rozpisane demko które dostarczy nam admin banujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 29 Października 2013 #85735 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 ftp://hltvrec:[email protected]/s1363/nazwa-1310291820-de_eldorado.dem.zip od 3 minuty demka. Przynajmniej u mnie. Gracz siedzi na tym balkoniku i pięknie widać, jak celownik sam mu się kieruje na głowę. Po tej akcji, po zabiciu kilku osób został zbanowany za czitowanie - aim. Proszę innych członków UB Team'u o wypowiedzenie się w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85750 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Jak dla mnie odpalony. Ale czekam na zdanie innych adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85796 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Widać jak przy strzale celownik siada na głowe +B /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85797 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Uzasadnienie: Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi