Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85692 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Witam . Dostałem bana od BounDer niby czitowanie a grałem normalnie tylko latałem z fartem i nabojami pułkownika zabiłem go dwa razy chyba ? Więc nie wiem nawet o co mu chodzi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85695 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Po 1 wzór. Po 2 nie ten dział. Przenoszę do działu odwołania od bana, w którym jest też wzór do którego musisz się dostosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 29 Października 2013 #85698 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Zobaczysz o co mi chodzi jak będzie demko do pobrania i opisania Dostosuj się do wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85708 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 już się dostosowałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 29 Października 2013 #85712 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Na przyszłość-edytuj pierwszego posta,zamiast zakładać kolejny temat. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi