Andoy Napisano 28 Października 2013 #85372 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Nick: Andoy [PRO CAMPER] Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): nigdy nie pchałem sie do tego bo nie było mi to potrzebne Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: kilka lat Steam / NonSteam: STEAM Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: 86h http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=Andoy+%5BPRO+CAMPER%5D&Search=Search Dlaczego TY .!: Gram ostatnio nawet codziennie rano i w dzień a żadnego admina niema w tym czasie najczęściej w godinach 6-7 zdarzają się osoby na wspomagaczach, chodzące po txt lub osoby stawiające w nieodpowiednich miejscach miny i nigdy niema osoby która by mogła temu zapobiec, aby gra była miła i uczciwa dla reszty graczy... Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: różnie, średnio wydaje mi się, że ze 3 godzinki dziennie Kontakt: na TSie(często cały dzień), PW na forum, ewentualnie dla osób "wyżej usadzonych" mogę FB podać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2013 #85377 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Jestem na TAK.Ma racje szczególnie rano nie ma admina a on często jest.Myśle że ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2013 #85378 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Oczywiście ze na TAK + Milo rozmawia się z nim na TS'ie + Często siedzi na serwerze + Ogarnięty koleszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 28 Października 2013 #85379 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Również dam Tak Ogarnięty Często na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Października 2013 #85389 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Duże tak ode mnie . Jesteś miły, można z Tobą pogadać, pośmiać się , na serverze w mojej obecności zachowujesz się bardzo dobrze,jesteś bardzo aktywny, zgłaszasz na u@ , nie mam do Ciebie żadnych zastrzeżeń , powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 28 Października 2013 #85393 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Równiez na TAK -ogarniety - dobrze sie z Nim rozmawia na ts'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2013 #85397 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Jestem na Tak!!! miły gość mozna z nim dobrze pogadać i do tego jest rudy ;d spełnia wymagania no i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 28 Października 2013 #85467 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Jak najbardziej na TAK !!!! :)Ogarniety , mozna pogadac , posmiac sie , potrafi sie dogadac . Jak widzi lamanie regulaminu zglasza to i dzieki temu pomaga w pracy adminom . Taki tam rudy mistrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 28 Października 2013 #85473 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361915 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 200 LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi