Strajk Napisano 28 Października 2013 #85305 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Jak w temacie koniecznie musicie wgrać plugin na serwer który pozwala banować graczy z zmiennym ip tak samo wczoraj jak i przed chwilą wchodzi jakieś dziecko neo na czitach z zmiennym ip po banie wraca z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 28 Października 2013 #85306 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ban na neo wiąże się ze zbanowaniem całego miasta. Więc bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Października 2013 #86258 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Dawno temu napisałem ten sam temat. Z początku byłem za wgraniem tego pluginu na serwery, ale z czasem moja decyzja się zmieniła. Dużo osób posiada takie samo IP. Weźmy pod uwagę osiedle, gdzie jest przepisane tylko jedno IP dla każdego. Jeden grał na czitach i dostał neo, a inny czysty gracz z tego samego osiedla nie może zagrać z powodu bana, którego to nie on dostał. Ban przekreśla całe osiedle gry, więc jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 31 Października 2013 #86272 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Słyszałem o takim pluginie, który niszczy kilka plików cs'a i trzeba instalować od nowa . Mozna wgrać takie coś i takiemu cziterowi by się odechciało grać na jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Października 2013 #86273 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Banneo i podobnie działający neobans nie będą wgrane na serwery. Powód jest prosty. Nie możemy sobie pozwolić na karanie niewinnych graczy przez jednego oszusta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 31 Października 2013 #86328 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Powód w poście wyżej. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi