Gość Guest Napisano 27 Października 2013 #85144 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Nick: 'ferN Wiek: 16 Lat Doświadczenie (w byciu adminem): 3.5 roku stażu Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 4 Lata Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Zaraz podam Dlaczego TY .!: Wiem ,że jestem nowym graczem i nie wszyscy mnie kojarzą lecz chce starać się o tą posadę ponieważ macie bardzo fajną sieć i fajnych graczy. Możliwe ,że w przyszłości ja też będę z wami współpracować. Lecz na razie mogę się tylko starać o admina i redaktora. Jestem doświadczony też jako moderator (Sprzątanie forum z zbędnych tematów, zamykanie tematów ,dawanie warnów i podobne), J@ (Obsługa PA), UnBanTeam ( Sprawdzanie ss'ów , demek), Admin ( Sprawdzanie graczy. dawanie banów za nie przestrzeganie regulaminu, itp. ) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4/6 h Dziennie. Kontakt: GG : 24363649 Kontakt Steam : Majeranek1221 Kontakt Ts : Niedługo (zepsuty mikrofon) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 27 Października 2013 #85149 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Zaraz podam, to podawaj bo jestem na nie, jeśli czasu nie podacz. Dobra sprawdziłem już sam, chyba śmieszny jesteś człowieku. Masz 42 minuty przegrane i liczysz, że od razu dostaniesz admina ? Na nie. Proszę odrzucić podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 27 Października 2013 #85152 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Ja jestem na Nie. Przyczyny: Nie ma wymaganej ilość czasu na serwerze. Twoja znajomość regulaminy serwera wynosi 10% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2013 #85159 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Jestem na nie. Powód? - Wymagania. (czas gry) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 27 Października 2013 #85188 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi