Gość Guest Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Nick: 'ferN Wiek: 16 Lat Doświadczenie (w byciu adminem): 3.5 roku stażu Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 4 Lata Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Zaraz podam Dlaczego TY .!: Wiem ,że jestem nowym graczem i nie wszyscy mnie kojarzą lecz chce starać się o tą posadę ponieważ macie bardzo fajną sieć i fajnych graczy. Możliwe ,że w przyszłości ja też będę z wami współpracować. Lecz na razie mogę się tylko starać o admina i redaktora. Jestem doświadczony też jako moderator (Sprzątanie forum z zbędnych tematów, zamykanie tematów ,dawanie warnów i podobne), J@ (Obsługa PA), UnBanTeam ( Sprawdzanie ss'ów , demek), Admin ( Sprawdzanie graczy. dawanie banów za nie przestrzeganie regulaminu, itp. ) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4/6 h Dziennie. Kontakt: GG : 24363649 Kontakt Steam : Majeranek1221 Kontakt Ts : Niedługo (zepsuty mikrofon) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Zaraz podam, to podawaj bo jestem na nie, jeśli czasu nie podacz. Dobra sprawdziłem już sam, chyba śmieszny jesteś człowieku. Masz 42 minuty przegrane i liczysz, że od razu dostaniesz admina ? Na nie. Proszę odrzucić podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Ja jestem na Nie. Przyczyny: Nie ma wymaganej ilość czasu na serwerze. Twoja znajomość regulaminy serwera wynosi 10% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Jestem na nie. Powód? - Wymagania. (czas gry) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi