Gość Guest Napisano 27 Października 2013 #85048 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Cześć. Chce sobie zakupić konto premium za sms , na 1 miesiąc . Chciałbym , abym dostał tutaj nr na sms , oraz treść. Rozmawiałem z h@ ,lecz wiadomość mi się skasowała , a h@ nie ma aktualnie na gg. Jeśli ma ktoś steam to niech się z kontaktuje ,ze mną na ten temat . - nazwa nicku na steam - koxsnajper . Serdecznie Pozdrawiam Alan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2013 #85054 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Cześć. Pisz do mnie na gg 44997. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Października 2013 #85182 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Wyjaśnione. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi