Ileven Napisano 17 Stycznia 2016 #384860 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Grałem na awp z innym nickiem bo testowałem cs;a na steam i wbija ktoś z moim nickiem, zacząłem się spinac żeby zmienił nick bo mi staty psuł i wyszedł a nie pomyślałem od razu o IP, dlatego chce wiedzieć na przyszłość co jeszcze zrobić w takiej sytuacji oprócz IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 17 Stycznia 2016 #384862 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 1. Możesz wziąć IP i złożyć skargę na takowego gracza. 2. Zgłosić się do kogoś z Administracji z prośbą o założenie hasła na nick. Moim zdaniem to są dwa najlepsze wyjścia w takiej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 17 Stycznia 2016 #384863 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi