Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Celowe łamanie regulaminu

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Proponuje wprowadzić coś takiego jak "Ban za celowe łamania regulaminu".

Ma to polegać na tym, że jeżeli gracz celowo łamie regulamin podczas nieobecności admina to kara za przewinienie powinna być w granicach 6-12h, a nie tak jak jest obecnie 5 minut.

Jaki ma to sens ? Taki, że gracze, którzy długo graja na servie i znają zasady wykorzystują każdą okazję do tego, aby ułatwić sobie grę łamiąc celowo regulamin regulamin (bardzo często jest sytuacja, że na servie nie ma admina, a wtedy nie da się grać).

Nie mam tutaj na myśli przypadkowego dotknięcia TXT, ale: broń na rozgrzewce, bugowanie rakiet na resp, itd.

Co Wy na to ?

Pozdrawiam ;]

Nie dokońca się  zgodzę na tom propozycje, ponieważ niektórzy użytkownicy piszą w podaniach że adminów jest dużo wiec skoro tak piszą to oznacza że admin powinien być.

Zresztom poto jest admin żeby banował za łamanie regulaminu a jak go niema to rób ss i na forum.

Edward ale ty nie rozumiesz? Mu chodzi o to zeby nie dawali banow na 5 minut tylko 6-12h.... Ja sie z ta propozycja calkowicie zgadzam. I napewno pojawi sie wiele negatywnych komentarzy od osob notorycznie lamiacych regulamin. Dzieki wielkie. Tyle z mojej strony monitora.

Ja bym był na TAK gdyż dużo osób to wykorzystuje ale teraz jak admin pisze na y@ to nie wyświetla się jego nick i jak ktoś nie zna admów to się boi ale stali "zaufani" gracze to robią pod nieobecność jak bym dał tak że gdy admina nie ma ban powinien być 2lub 3 krotnie większy .

Nie zgodzę się z tym. W wielu takich przypadkach skończyło by się na banie 5 lub 30 minut, a to nie na tym polega.

Ukłon dla kilku osób, które po dostarczeniu takich dowodów nie bawią się i robią to, co powinni zrobić. Moze czas brać z nich przykład ?

Pozdrawiam ;]

Zapraszam do zgłaszana łamiących regulamin graczy w dziale UnBan Team, poddział Zgłoś Cheater`a. Poniekąd łamiąc regulamin ułatwiają sobie grę, czyli używają niedozwolonych środków. Faktycznie należy takich karać z wyjątkową surowością gdyż wydaje im się, że pod nieobecność admina wszystko im wolno i robią to z pełną premedytacją. Zapraszam do wyżej wymienionego działu. Dla zgłaszających jest to również dodatkowy atut w przypadku starania się o admina na serwerach.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Powód:

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...