Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84848 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Witam. Proponuje wprowadzić coś takiego jak "Ban za celowe łamania regulaminu". Ma to polegać na tym, że jeżeli gracz celowo łamie regulamin podczas nieobecności admina to kara za przewinienie powinna być w granicach 6-12h, a nie tak jak jest obecnie 5 minut. Jaki ma to sens ? Taki, że gracze, którzy długo graja na servie i znają zasady wykorzystują każdą okazję do tego, aby ułatwić sobie grę łamiąc celowo regulamin regulamin (bardzo często jest sytuacja, że na servie nie ma admina, a wtedy nie da się grać). Nie mam tutaj na myśli przypadkowego dotknięcia TXT, ale: broń na rozgrzewce, bugowanie rakiet na resp, itd. Co Wy na to ? Pozdrawiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84851 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Nie dokońca się zgodzę na tom propozycje, ponieważ niektórzy użytkownicy piszą w podaniach że adminów jest dużo wiec skoro tak piszą to oznacza że admin powinien być. Zresztom poto jest admin żeby banował za łamanie regulaminu a jak go niema to rób ss i na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84907 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Edward ale ty nie rozumiesz? Mu chodzi o to zeby nie dawali banow na 5 minut tylko 6-12h.... Ja sie z ta propozycja calkowicie zgadzam. I napewno pojawi sie wiele negatywnych komentarzy od osob notorycznie lamiacych regulamin. Dzieki wielkie. Tyle z mojej strony monitora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 26 Października 2013 #84957 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Zbanować zawsze można taką osobę pod nieobecność admina, tylko pokażcie pierw dowody,bez demka/ss'ów nie ma prawwa admin banować daną osobę. Z realnymi dowodami możemy banować i wtedy sami ustalimy na ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2013 #85402 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Super pomysł który nie wiadomo czemu nie istnieje na żadnej serwerowni- nie spotkałem nigdzie. Jestem za, czas powinien być od 12h do tygodnia- wtedy by się nauczyli.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2013 #85439 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ja bym był na TAK gdyż dużo osób to wykorzystuje ale teraz jak admin pisze na y@ to nie wyświetla się jego nick i jak ktoś nie zna admów to się boi ale stali "zaufani" gracze to robią pod nieobecność jak bym dał tak że gdy admina nie ma ban powinien być 2lub 3 krotnie większy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Października 2013 #85531 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Łamiący regulamin ponoszą konsekwencję również podczas nieobecności admina na serwerze, oczywiście po uprzednim umieszczeniu dowodów w odpowiednim dziale. Wystarczy prześledzić dział UBT. Długość bana jest uwarunkowana od stopnia wykroczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85728 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Nie zgodzę się z tym. W wielu takich przypadkach skończyło by się na banie 5 lub 30 minut, a to nie na tym polega. Ukłon dla kilku osób, które po dostarczeniu takich dowodów nie bawią się i robią to, co powinni zrobić. Moze czas brać z nich przykład ? Pozdrawiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85764 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Zapraszam do zgłaszana łamiących regulamin graczy w dziale UnBan Team, poddział Zgłoś Cheater`a. Poniekąd łamiąc regulamin ułatwiają sobie grę, czyli używają niedozwolonych środków. Faktycznie należy takich karać z wyjątkową surowością gdyż wydaje im się, że pod nieobecność admina wszystko im wolno i robią to z pełną premedytacją. Zapraszam do wyżej wymienionego działu. Dla zgłaszających jest to również dodatkowy atut w przypadku starania się o admina na serwerach. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi