infinite. Napisano 26 Października 2013 #84832 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Nick: infinite. Wiek: 18 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem już admina na codach Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 Staż w CS-sie: 8 lat Steam / NonSteam: STEAM Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/infinite./80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: Mam na imie Arek pochodze ze WSI.Mój 1 nik był to *What?! ale niedawno zmieniłem na infinite. Serwer bardzo mi sie podoba , gracze mili admini reaguja. Więc ja też postanowiłem spróbować Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 h Kontakt: STEAM : infinite0072 2tyg. odczekać trzeba - 1pkt ostrzeżenia // ProSatanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84834 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Wiek jest amx jest godzin ci brakuje steam ma staż jest Gdyby nie te godziny . Znam Cię z serwera bo często Cię widzę lecz masz mało tych godzin ale wiem że byś ogarnął i dam ci szansę ode mnie masz Tak . Może na okres próbny .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84846 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 No niestety ja na NIE Regulamin pisze minimum 30h na serwerze. Szkoda że ich nie masz ale niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84923 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 infinite. nie masz godzin i tylko w tym problem. Często Cię widać na serwerze + Miły,uprzejmy,kulturalny i pomocny+ Wiek jest + Staż i doświadczenie też jest + Dobij godzinki i będę na duże TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 26 Października 2013 #84929 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Wiek-jest Doświadczenie-jest Steam-jest Dograsz godziny masz odemnie TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 26 Października 2013 #84939 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Gdyby nie te godziny . Znam Cię z serwera bo często Cię widzę lecz masz mało tych godzin ale wiem że byś ogarnął i dam ci szansę ode mnie masz Tak . Może na okres próbny .. Lionblade śmieszny jesteś widzę, zanim dostałeś admina ( nie wiem za co,nie wiem czy masz go jeszcze czy nie) to każdemu komentowałeś że jesteś na nie, a teraz nagle Ci wszystko pasuje nawet godziny a wiecznie się upierałeś, że wymagania mają być spełnione, zastanów się nad tym co piszesz w każdym poście. Teraz co do podania jestem na nie. Po pierwsze to wymagania- nie masz 30 godzin, po drugie regulamin - napisałeś podanie poprzednim razem dokładnie 19 października, tamto podanie zostało odrzucone, więc powinieneś napisać to podanie za tydzień ponieważ po odrzuconym podaniu trzeba odczekać 2 tygodnie aby złożyć kolejne. Jestem na nie, proszę zamknąć podanie i otworzyć za tydzień po upływie tygodnia, może w międzyczasie gracz wbije wymagane 30h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84949 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Na tak powody wyżej wymienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 27 Października 2013 #85187 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi