Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84614 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Mam pewien problem chodzi o to gdy gram na serwerze po 1-5 min lub od początku gry znika mi celownik i nie mogę zmieniać broni. Jak sprawdzam graczy to celownik nie znika tylko jak gram.Robiłem reinstal cs'a i steama i nic to nie dało.Proszę o szybką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 26 Października 2013 #84776 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Taka sytuacja najczęściej pojawia się gdy w teamie jest więcej graczy niż miejsc spawnu. Jedna osoba zostanie zabita na spawnie, a druga z tego samego miejsca respawnu zostanie pozbawiona interface A ja ze swojej strony proponuję jeszcze spróbować wszystkich trzech komend (i najlepiej zapisać je w cfg tylko do odczytu, a podczas gry zrobić exec config.cfg w razie problemu): hud_draw 1 drawradar hud_saytext Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 26 Października 2013 #84779 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Może to tylko EMP na cod mod ? Przez Emp traci się celownik na kilka minut. Patrzyłeś na zwykłych serwerach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84785 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Wszystko gra ile fabryka dała i dzięki za pomoc,łapcie + za pomoc Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 26 Października 2013 #84787 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Wedle życzenia Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi