Old GaMer Napisano 26 Października 2013 #84567 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Nick:RobEn Wiek:22 Doświadczenie (w byciu adminem): Owszem doswiadczenie jest ,mialem swoj serwer ,adminowalem tutaj za czasow jak byly dwa serwery cod i FFa bodajrze ,i inne sieci na ktorych nie chciałbym reklamowac . Mysle ze Aquax ,Vedar i inni ze starego MH mnie pamietaja. Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie: na samym steam gram 5 lat Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametrack...2.43.106:27027/ Dlaczego TY .!:Zawsze moge pomoc na serwerze , Nie bede owijaj w bawelne wracam na MH ,Jak bede umial bede pomagal w rozwoju sieci jak i pilnowanu porzadku . Licze na pozytywne rozpatrzenie mego podania . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Po kilka H dziennie Kontakt:Steam(dynia77) badz Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 26 Października 2013 #84583 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Jestem na TAK: -Aktywny -Miły -Kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 26 Października 2013 #84774 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Miałem okazje z nim grać bardzo sympatyczny na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84809 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Na nie : - Za mała aktywność na forum jak dla mnie - Od admina wymaga się jej więcej - Masz 1h czasu spędzonego na forum - Wypowiadasz się w swoim podaniu // Niejednokrotnie było już powtarzane, że kandydat ma prawo wypowiadać się w swoim podaniu. Jako admin, powinieneś być na bieżąco. [n-ty dzien] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 26 Października 2013 Autor #84812 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Szczypek Powiedz mi po co mam nabijac posty ? Forum odwiedzam ,patrze co sie dzieje .W kryteriach nic nie pisze by miec niewiadomo ile postow ..., Na serwerze jestem Aktywny ,Kryteria tez spełniam . Wiec postanowilem złozyc na nowo Podanie bo wiem ze moge pomóc , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84794 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Szczypek Można wypowiadać się w swoim podaniu. Ja jestem niestety na nie. Może i masz godziny, ale nie znam cie. bądź trochę więcej na forum i daj się lepiej poznać Edit: Zmieniam zdanie, jestem na Tak Gadałem z tobą na ts, widać ze ogarniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 26 Października 2013 Autor #84818 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 sula Wbijaj cześciej na serwer a napewno sie zapoznamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84838 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Admin ma być na serwerze , forum z czasem nadrobi . Ja jestem na TAK widzę cię na serwerze i nie sprawiasz problemów. Na u@ też pomagasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84847 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Jestem na tak aktywny ogarnięty myślę że sobie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 26 Października 2013 #84852 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Również na tak widziałem na serwerze dużo razy. Od poprzedniego podania poprawił aktywność więc widać, że się stara . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84899 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Jestem na tak. Spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2013 #84961 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Jestem na nie, nie podoba mi się jego styl pisma z czego jestem pewien że nie ma 22lat, poza tym miałem okazje z nim zagrać i czasem ponoszą go emocje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2013 #84963 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Jestem na TAK Powody up ! Upomnienie za post nic nie wnoszący do tematu. Jeszcze 1 taki post i dostaniesz % /Sula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2013 #84990 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Na serwerze aktywny, żadnych problemów nie sprawia, widać, że mu zależy. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 27 Października 2013 Autor #85004 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 ^.^(Die)^.^ Zapraszam na ts to pogadam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2013 #85084 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Jestem na TAk. Oganiety. Spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2013 #85090 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Jestem na Tak + Kulturalny + Spełnia wymagania + Ogarniający i widywany na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 27 Października 2013 #85097 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Jestem na Tak. -Aktywny -Rozmawiałam z nim na ts3 -Ogarnięty i kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2013 #85112 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Mimo spełnionych wymagań jestem na NIE nie znam Cię w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 27 Października 2013 Autor #85143 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Zielonaa. Zawsze możemy sie zapoznac Ts nie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Października 2013 #85178 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Popraw swoją aktywność na forum,a w ciągu tygodnia zaakceptuję podanie. Na ten czas zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Listopada 2013 #86886 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi