Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84205 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Twój nick podczas gry: Me Gusta Godzina, data zdarzenia: dzis ?25.10 17.00 ? Mapa: pewnie nuke bo tylka ta zdazyłem zagrac STEAM_ID / IP:Steam_0 : 0 : 49248824 Uzasadnienie: Em nie wiem o co chodzi ... wbijam sobie na serwer grałem z 5min jest zmiana mapy kick z infem ze jestes zbanowany O _o ? Nie wiem o co chodzi nie grałem na chetach ... Licze na ub ban bez informacji na serwerze ? na stronie pisze ze zostałem zbanowany przez 7777 przez strone ? WTF ? .. Mam nadzieje ze sprawa sie szybko wyjasnij i dostane UB [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Me Gusta [AMXBans] Powod : ' AB ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' Steam_0 : 0 : 49248824 ' [AMXBans] Twoje IP : ' ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84207 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Tak ja ci dodałem bana za AB tu masz demo http://multi-head.pl/index.php?/topic/15482-me-gusta-stary-dobry-cheater/ Nic ci nie będę rozpisywał , bo sam wiesz że odpalasz. zamykam Ps. Nie zakładaj następnych tematów bo UB nie dostaniesz. Żegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84208 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi