Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84205 Napisano 25 Października 2013 Twój nick podczas gry: Me Gusta Godzina, data zdarzenia: dzis ?25.10 17.00 ? Mapa: pewnie nuke bo tylka ta zdazyłem zagrac STEAM_ID / IP:Steam_0 : 0 : 49248824 Uzasadnienie: Em nie wiem o co chodzi ... wbijam sobie na serwer grałem z 5min jest zmiana mapy kick z infem ze jestes zbanowany O _o ? Nie wiem o co chodzi nie grałem na chetach ... Licze na ub ban bez informacji na serwerze ? na stronie pisze ze zostałem zbanowany przez 7777 przez strone ? WTF ? .. Mam nadzieje ze sprawa sie szybko wyjasnij i dostane UB [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Me Gusta [AMXBans] Powod : ' AB ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' Steam_0 : 0 : 49248824 ' [AMXBans] Twoje IP : ' ' [AMXBans] =======================================
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84207 Napisano 25 Października 2013 Tak ja ci dodałem bana za AB tu masz demo http://multi-head.pl/index.php?/topic/15482-me-gusta-stary-dobry-cheater/ Nic ci nie będę rozpisywał , bo sam wiesz że odpalasz. zamykam Ps. Nie zakładaj następnych tematów bo UB nie dostaniesz. Żegnam
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84208 Napisano 25 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Popularne Dni
25 Paź
3
Popularne Dni
25 Paź 2013
3 posts