Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #84098 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Nick cheat`era: Adi Godzina, data zdarzenia: 20:15, 24.10.2013r Mapa: de_cbble Link do demka lub Link do HLTV (od której minuty wchodzi cheater): http://speedy.sh/PSTev/Adi-3.dem STEAM_ID/IP cheat`era: Brak Uzasadnienie: Nakręciłem to demko, bo nie tylko ja uważam, że Adi ma WH. Macie teraz dowód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #82304 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Ja nie mogę . ( WARNING! Server returned protocol version 47, not 48 Demo file completely loaded. Demo file completely loaded. Disconnected. Demo playback stopped. Automatic connection retry...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #82308 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Też tak mam , ale na playdemo idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84172 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jak dla mnie demo za krótkie żeby oceniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84175 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Admini UBT zaproszenie wysłać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 25 Października 2013 #84222 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jak dla mnie ciężko coś wywnioskować po tak krótkim demku. Większość akcji taka że normalnie można kolesia zobaczyć i sam przynajmniej na to wygląda też widzi wrogów w ostatniej chwili . Wątpliwa może być akcja z drabiną co przeczekał czy się koleś pokaże ale jak dla mnie nic specjalnego nie widać . No ale jak wspomniał sula , demko trochę za krótkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84483 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jak dla mnie nic tam nie widać .. nagraj może dłuższe demko Bo tu naprawdę nie ma podstaw do banowania ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #76749 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Dla mnie też tu nic nie widać, było pare takich akcji ale dla mnie gość czysty. Nagraj dłuższe demko to zobaczymy jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84522 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Jak dla mnie na tym demku nic nie widać jest ono trochę za krótkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84626 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Nagraj dłuższe demo i wrzuć ponownie . Z tego nie można za wiele wywnioskować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84656 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód:Na tym demku nic nie widać Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi