Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #84069 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Witam, dostałem bana za używanie broni na rozgrzewce 30min, ale ten czas już minął w AMXbans pisze, że nie jestem zbanowany a jak wchodzę na CS to pisze że mam bana jeszcze na ponad 2 godziny. Dostałem bana na 30min a nie na 3h. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 2 hours , 19 minutes and 11 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : PolishSmoker [AMXBans] Reason : ' Bron ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 16132462 ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Proszę o UB ponieważ każdy dostaje bana za broń na 30 min a nie 3h jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #84080 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Sprawa powinna być zaraz rozwiązana . Jbc to zaraz cię poinformujemy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #84088 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Koleżko dostałeś bana na 30min , ale gdy napisałeś na say wulgaryzm i obraziłeś mnie napisałem do ubt żeby ci przydłużyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #82305 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Ban wygasł. zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #82306 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi