Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #84042 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Serwer:COD (200lvl) Data i godzina: dzisiaj 17:28 Nick admina/gracza, który zawinił: StaszeQUzasadnienie: Mapa cs_assault pan admin szedł szybem wiedizalem że tam jest bo bylo UAV i grajac duchem kapitana ktory nie poisiada min tylko 2 duchy puscilem 2 duchy i go zabilem a Pan admin nie pytajac nawet jak został zabity odrazu dał mi bana podów: miny w szybie. Tylko że moja klasa nie ma min.Zamiast sie zapytać co i jak nawet mi nie dał mi nic napisac tylko odrazu bana dostalem za nic. Za kompetentny to on nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #84047 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 No witam przerpaszam za bana pomylilem sie! Dostalaes ub moze po 5 minutach! Jeszcze raz przerpaszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 24 Października 2013 #84068 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Tak StaszeQ od razu po banie , napisał do mnie, żebym dał Ci Ub , bo się pomylił . Myślę, że można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi